Design, Herrskor, Trender

Några populära handväskstilar

Tygpåsar

Tygväskorna är mycket populära för strand- eller fritidskläder eftersom de vanligtvis kännetecknas av en stor öppen topp med två handtag eller remmar fästa. De ger nödvändigt lagringsutrymme för alla små skatter som en kvinna kan behöva. Tillgängligheten av färgstark palett och ett brett utbud av tyger gör dessa väskor väldigt attraktiva för varje generation. Den klassiska läderstilen kan användas för affärsändamål eller mer mångsidig vardagskläder.

Hobo Väskor

Denna stil av en handväska eller handväska är vanligtvis stor och kännetecknas av en halvmåneform och slouchy hållning. Hobo-väskor designades för att bäras över axeln och har vanligtvis en lång rem. I allmänhet är de tillverkade av mjuka, flexibla material och tenderar att sjunka och slumra när de sätts ner. Dessa handväskor finns i olika storlekar för att passa flera tillfällen. De stora, ganska livfulla väskorna används mest för vardagsändamål men de mindre versionerna kan användas för fester och andra evenemang.

Baguette Style Handväskor

Denna unika handväska har fått sitt namn efter en populär fransk limpa ”Baguette”. Bagetter är tunna, rektangulära plånböcker med en kort rem. De kan hållas i ens hand eller bäras under armen. Bagetter finns i olika storlekar, färger och material. De är unika med sin intressanta design inklusive guldbroderi, monogram och utsmyckningar. Dessa handväskor uppnådde en speciell plats på världens modemarknad.

Kopplingar

Koppling är den vanligaste handväskestilen på kvällen. Det är en liten och vanligtvis lång rektangulär smal påse som är utformad för att bäras i handen. Clutch har sin egen plats i handväskans värld som är körsbäret ovanpå din eleganta och eleganta cocktaildräkt.