Om oss

Modebanken.se är en webbplats som har som mål att samla kläder och mode från webbutiker som säljer över hela Sverige.

Vi strävar efter ett ett nära och bra samarbete med våra partners för att göra båda parterna nöjda.

Som ni kanske kan förstå så säljer vi på Modebanken.se ingenting själva utan hänvisar er till lämpligast återförsäljare av produkten du finner på Modebanken.se.

Vi arbetar ständigt med att bli bättre på det vi gör och uppskattar därför er feedback, tveka därför inte att skicka ett e-mail till oss om det är något ni undrar över eller om ni har tipps på hur vi kan göra saker bättre?

Vi söker även ständigt nya partners, har du en webbshop inom mode? Eller vet du kanske någon som har och som möjligtvis skulle vilja synas på Modebanken.se, tveka då inte att ta kontakt med oss.

Information om cookies

Modebanken.se använder sig av så kallade kakor (Cookies) på webbplatsen. Detta för att förbättra för dig som användare samt för att våra tredjeparts partners kräver detta.

Kakorna som vi sparar är helt anonyma vilket innebär att vi inte kan identifiera dig.

Kakorna används för att spara information om att du har besökt vår webbplats för att senare eventuellt göra ett köp hos en av våra partnes. Detta för att vi ska kunna spåra eventuella köp.

Om du inte vill attt vi ska spara denna information så kan du stänga av funktionaliteten i din webbläsare, dock så kommer viss funktionalitet på webbplatsen och sluta fungera.

Med vänlig hälsning
Modebanken.se